ATT FÖRÄNDRA 

MIG SJÄLV

att förändra

MIG SJÄLV

”Camilla är en person som berör en vid varje möte, både i relation och prestation. Hon har en stark empati och ett skarpt intellekt som förstår hela människan och organisationen. Med hennes genuina integritet och inspirerande energi skapas goda förutsättningar för varaktig förändring. Jag skulle absolut rekommendera Camilla för både individ och organisation som vill maximera sin potential”- Johan Fredriksson , Founder Elevledarna

 

För att kunna bli en framgångsrik ledare i ditt eget eller andras liv behöver du börja med att förstå dig själv. Vad är mina drivkrafter? Hur reagerar jag i gynnsamma och icke gynnsamma lägen? Var hittar jag de strategier och verktyg som kan hjälpa mig i det som som livet lägger framför mig varje dag? Vad är min vision, mål och riktning? Vad är det egentligen som gör att jag stiger upp på morgonen?

Detta är inte ett arbete som du någonsin blir färdig med. Men med hjälp av reflektionstid tillsammans med en samtalspartner, kan du komma djupare och djupare ner i detta och därmed förstå både ditt eget och andras reaktionsmönster. Detta gör att du kan välja mer framgångsrika vägar i de omständigheter du möter och därmed välja bättre lösningar, både för dig själv och för andra. 

Vad handlar det inte om? Det handlar inte om att ta en personlighetstest som berättar hur du är. Det finns de som arbetar med det också. Jag har fantastiska samarbetspartners i mitt nätverk som kan hjälpa dig med den dimensionen om du vill det. Det du och jag gör tillsammans är att utforska och hitta dina unika livsstrategier som fungerar för dig i din vardag. Livsstrategier som gör att du kan bli en mer framgångsrik ledare i ditt eget eller i andras liv.

Jag har en gedigen verktygslåda att dela med mig av som spänner från ledarskap, strategifrågor, yogafilosofi, holistisk hälsa och coaching. De finns tillgängliga för dig. Tillsammans ritar vi sedan DIN karta.

 

KONTAKT

camilla.persson@holisticdevelopment.se

 

@CAMILLA_HOLISTICDEVELOPMENT